Huur je dakkoffer, dakdrager of skibox!

Ga zorgeloos op vakantie met extra bagageruimte. Bij Zilverbeer huur je de ideale dakkoffer of skibox.

Gaat u graag met uw eigen auto op vakantie? Maar is er altijd te weinig ruimte voor uw bagage? Huur dan een dakkoffer. In een dakkoffer kunt u extra bagage meenemen. Zilverbeer verhuurt verschillende dakkoffers en heeft voor elke auto een oplossing! 

Ons assortiment verhuurdakkoffers / skiboxen bestaat uit kwalitatief uitstekende dakkoffers van gerenomeeerde dakkofferproducenten. De verhuur-dakkoffers kunnen gebruikt worden voor het vervoer van ski’s en of bagage. De inhoud is zodaning dat u naast de ski’s nog voldoende ruimte heeft voor extra bagage. De dakkoffer/skibox wordt hierdoor optimaal benut en het rijcomfort wordt vergroot. Met een dakkoffer op uw auto creëert u op een snelle en eenvoudige manier veel extra ruimte.

Bekijk onze modellen

Hapro Traxer 6.6 – 410L

Handige ruime dakkoffer voor wintersport of vakantie. Past op iedere auto. Ook de meeste ski’s en snowboards passen hier prima in.  Buitenmaten:Binnenmaten:Inhoud:Max. belading:Montage:Opening:Geschikt voor ski’s:

Lees verder »

Hapro Traxer 8.6 – 530L

Grote dakkoffer voor wintersport of vakantie. Voor de middenklasse en grotere auto’s. Ski’s en snowboards passen er met gemak in. Buitenmaten:Binnenmaten: Inhoud:Max. belading:Montage:Opening:Geschikt voor ski’s: 215

Lees verder »

Weet je niet welk model je moet kiezen?

Zorgeloos op vakantie maar weet je niet welk model er op je auto past of wat de beste oplossing voor je is? We helpen je graag. Stuur ons een bericht en je hebt snel een reactie!